HTML

Soul Graffity

Mindenféle dolgok egy amatőr szerzőtől

Friss topikok

Madame Alcohol és én

neocitran 2010.02.27. 15:51

Hát igen, nem olyan jó dolog az a sok alkohol, mint ahogy első blikkre tűnik. Pedig tegnap elhatároztuk hogy "mértékkel" és "módjával" és hasonlók, aztán valahogy mégsem sikerült. Az emlékek megint valami rejtélyes mágia folytán széttöredeztek, aztán el is tűntek valahol. Ismét elbeszélésekből rakom össze a tegnap estét, és hát be kell valljam magamnak, hogy én az ún. eltűnős részeg vagyok, akit aztán mindenki keres és senki sem talál. Ha jól sejtem, én sem találtam senkit, és a buli sem volt valami jó... magyarán izé. na. Eltűntem egy sokadik dimenzióban. Hajnalban visszajöttem ide, aztán írtam egy posztot, amit szerencsére sikerült gyorsan eltávolítanom, mert elég nagy faszság volt. Megmagyarázhatatlan dolgokat művel velem ez az alkohol. Nem is olyan jó dolog.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soulgraffity.blog.hu/api/trackback/id/tr191794957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joeXX 2010.03.01. 22:25:22

velem annyira nagyon még nem voltál bebaszva, és úgy meg pont jó is volt

bigcalm · http://lefety.blog.hu/ 2010.03.11. 15:19:01

Szerintem azért nem rossz dolog.gongolj bele: amikor visszagondolsz egy irgalmatlancsúnya beivásra akkor mindg mosolyogsz, nem?:)
süti beállítások módosítása