HTML

Soul Graffity

Mindenféle dolgok egy amatőr szerzőtől

Friss topikok

1:52

neocitran 2012.01.22. 02:00

Egy újabb asszociációs játék, részegen, ami szerencsére jelen esetben nem tükrözi a valóságot


 Perc. 
Hát így állunk. Bár kiálthatnék, a világba. Hogy hallja mindenki, aki látott valaha is egy percre. De ugyanúgy megmaradunk, egyedül, féltve minden gondolatot, amely kettébassza a tökéletes körre rajzolt véres hányásdarabokat. Gyrossal. Mert az menő.
Minden menő, ami kicsit is jobb, mint mi vagyunk. Mert te sohasem hánytál üvöltve tábortűzbe, egy-két könnycseppel oldva részeges bánatod. Nem voltál ilyen. Egyszerű ember voltál, aki szeretetre vágyott, s mégis egy kötelet kapott egy apró ciánkapszulával és egy revolverrel, ami mindig is töltve volt, de sosem sütötte el senki, mert várt az ilyenekre. Túl jól csináltad ahhoz, hogy rosszul csináld, és fordítva. Add fel. Íme, elvesztél

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soulgraffity.blog.hu/api/trackback/id/tr23663876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása