HTML

Soul Graffity

Mindenféle dolgok egy amatőr szerzőtől

Friss topikok

Víziók

neocitran 2011.10.24. 23:17

Megannyi megmagyarázhatatlan, természetfölötti dologgal találkozunk nap mint nap, szokszor észre sem vesszük őket, vagy csak legyintünk. Vagy az is lehet, hogy csak én vagyok így ezzel. Ilyenek például az éjszakánként előforduló spontán hallucinációim. Sokfélék ezek, nem is nagyon lehet őket kategorizálni. Legtöbbször a tér vagy a tárgyak torzulnak különös alakokba, de olyan is van, hogy rendellenes fények, színek villannak fel. Ezekhez a látomásokhoz minden esetben kapcsolódik valamiféle erőteljes érzelem. Leginkább félelem, alázat, csodálat vagy csodálkozás, de mindig más. Nem tartanak sokáig, általában pár másodperc, utána megint minden ijesztően reális. Fogalmam sincs, mit akarnak ezek jelenteni, vagy ki küldi őket. Mindenesetre érzem, hogy jelentőséggel bírnak. Mintha valaki nagyon el akarna mondani valamit.
A legutóbbi gyönyörű volt a maga nemében. Egy egészen érzéki pillanatot kaptam el. Egy szenvedélyes, lágy sóhajhoz társult egy hatalmas vörös villanás. Mintha az illető lelke felizott volna a szomszéd szobában.

Remélem nem őrültem meg.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soulgraffity.blog.hu/api/trackback/id/tr733327666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása