HTML

Soul Graffity

Mindenféle dolgok egy amatőr szerzőtől

Friss topikok

Kedvenc idézeteim 1#

neocitran 2010.10.09. 21:25

"Oh, ember, összebarátkoztál velük. Érted, a barátság pedig ital, amivel itattak, csak hogy részeg legyél és úgy érezd, közéjük tartozol. Mert ők tettek róla, hogy menőnek érezd magad. Hé, én ismerlek. Te nem vagy menő.
Mert mi nem vagyunk dögösek. A nők mindig problémásak lesznek nekünk ilyen srácoknak. Minden művészet erről szól a Földön. Jól kinéző emberek... gerinctelenek. Az ő művészetük nem tartós. Nekik van nőjük, de mi okosabbak vagyunk.
Igen, mert az igazi művészet, tudod, a bűnről és a vágyról szól, és, tudod a szerelem álcázott szex, a szex álcázott szerelem, nézzünk szembe ezzel. Az egyetlen igaz érték ebben a becsődölt világban az, amit megosztasz a nem menő emberekkel.
(...)
Ha igazi barátokat akarsz, legyél őszinte és könyörtelen.
"

Majdnem híres
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soulgraffity.blog.hu/api/trackback/id/tr242358884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása