HTML

Soul Graffity

Mindenféle dolgok egy amatőr szerzőtől

Friss topikok

Hétköznapjaink

neocitran 2010.06.03. 00:32

"Tisztelt kollégák!

Ma 9 óra körül a Sóház környezetében folyó, a metróépítéshez kapcsolódó tereprendezési munkák során a kivitelezők átvágták az épületet elektromos árammal ellátó vezetéket.
Ez azt eredményezte, hogy az összes rendszereinket azonnali hatállyal le kellett állítani, hiszen a szünetmentes áramforrás 30 perc áthidalási időt biztosít.
Az ELMÜ 1/4 11-kor jelezte, hogy az áramszolgáltatás helyreállt. A rendszerek újraindítása ekkor még nem volt lehetséges, mert a géptermi klímaberendezést nem lehetett újra üzembe helyezni. A hálózati szolgáltatást - amely kis hőterhelésű - helyreállítottuk, de a központi rendszerek indítása csak 1/2 1-kor volt lehetséges. A technológia által megengedett legnagyobb sebességgel folyamatosan állítjuk vissza a szolgáltatásokat, reméljük a mai napon minden elérhetővé válik.

Üdvözlettel:

X.Y."

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soulgraffity.blog.hu/api/trackback/id/tr182052413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tájb 2010.06.03. 17:03:25

Tisztelt X.Y.!
Köszönjük a részletes tájékoztatásukat a hibával kapcsolatban. Ezúton szeretnénk jelezni kártérítési igényünket, amely korszerű biztonsági backup rendszerünknek hála, igen csekény összeget jelent: a mellékelt proforma szerint csupán 1,6 millió kanadai dollárnak megfelelő értékű. A kárrendezéssel kapcsolatos igényünk kizárólag a Hollandiából rendelt THC-val dúsított sajtmennyiség sürgősségi szállításából adódó költséget hivatott kiküszöbölni, amely az adatközpontban elhelyezett, biomotorikus backup generátorokat működtető fehéregérállomány többlet tápértékét fedezi. Az egereknek a hirtelen túlterheltségéből fakadóan a normál sajt adag kétszeresét kellett elfogyasztaniuk, de szerencsére személyi sérülés nem történt, és az állatok is jól vannak.

Üdvözlettel,
Konrád von Zebulon Kovátch
Bioenergetic Engineer

White Mouse Biocomputing Ltd
Maintenance Department
süti beállítások módosítása